domingo, 21 de marzo de 2010

PRIMERA ETAPA 117KM

Bones seguidors/es,
ens sap greuu però avui no poddem penjar fotos ja que no tenim acreditació per entrar a internet. Només la tenen els periodistes i estem escrivint des del pc d'en Ismael Ventura. Gracies Ismael.
Avui hem fet la primera etapa. Com sempre en aquestes curses multidia tothom te molta força aquests dies i la sortida ha estat bastant una bogeria, però de mica en mica tothom s'ha anat posant al seu lloc.
Ha estat un dia bastant dur pel Pep i no tant per en Jordi. Però tot i això hem acabat a la posició 71 amb unes 6 hores i poc per 117 km. Deu ni do el ritme!!! Hi havia vegades que anavem a 40 km/hora per pistes de sorra!!! I la penya d'aquí tira bastant en pla. Però quan arribava la pujada de Team Catalunya apretava el cul i adelantava a tothom!!! je je. Tothom tothom no però deu ni do.
A la primera pujada forta ens hem posat dels 40 o 50 primers. Anavem de piiiii mare!! Però he petat una miqueta (Pep) i hem afluixat el fabolos ritme. I la via de tren que hem fet per dins durant 7 kms ha estat criminal. Hem parat 3 cops fins que he obtat (Pep) per apretar el cul posat plat gran i pinyons baixos i aixecar-me.
I fins a l'arribada!!!
No ho sabem segur però ens sembla que hem estat els tercers o quarts espanyols i segons catalans,

Be, 1 peto i una abraçada per tothom i quan poguem posarem fotos.

See You soon.

P.D. un petonas Ester de part del Pep i un petonas Laia de part del Jordi. Els demés us foteu

12 comentarios:

  1. Xavalins!!!

    Perfecte això!! Pep, tranqui que queda molt encara i un mal dia el té tothom, ara a descansar i menjar fort.I nanus tranqui, que a la posició 71 està de piiiiiiiita mare!!
    Què dieu, que un tram de cursa era per dins d'una via de tren?¿?¿?notant totes les travesses?¿?¿!!!Tela!!
    Sanma com va la mà?¿? pel que expliqueu, de conya! així esperem!!
    Ànims per demà i continueu deixant el pabelló ben alt!!!!!! Ànims CATALUNYA!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Nanus! que bé! estic molt content per vosaltres. Ara a recuperar fort, molta aigua, begudes isotòniques, aminoàcids, extra de minerals i a menjar com ja sabeu. Dubtes? ja sabeu que estic al cas.
    Per cert, com esteu de temperatura i d'humitat? és pel tema de l'hidratació. Si voleu controlar-ho bé us podeu pesar abans i després de les etapes i recuperar el pes perdut amb líquids i minerals.
    Bé, seguiu igual... i sobretot no us oblideu que l'objectiu és disfrutar, però amb el ganivet a la boca eh?
    Salut!!!

    ResponderEliminar
  3. Cape-epiquerus!! Novament us hem de felicitar!!

    Avui també ha anat tot perfecte i heu arribat a la 39ena posició de l'etapa i 48 de la General de la cursa!!! i avui era de les etapes dures!!

    sense cap "pinxassu" ni cap caiguda...

    Tela amb la representació osonenca ;)
    Molta energia i endavant!!!

    PD: ja teniu temps a fer fotos amb aquestes velocitats?¿?

    ResponderEliminar
  4. Felicitats i a tope!! ja vaig veure que el diumenge que vam sortir amb l'Ernest i en Pingüi volàveu, us aniré seguint!!

    ResponderEliminar
  5. Hola cracks!!! Soc en jordi de la Gleva!!
    Esteu fets unes feres!!!
    Veig que avui encara heu millorat el resultat del primer dia!!! Enhorabona i seguiu així, però no us encigaleu massa, que per les imatges que he vist de l'organització elsa paisatges han de ser increibles!!!!
    Gaudiu al màxim d'aquesta experiència que de ben segur serà inoblidable pels dos.
    Una forta abraçada des de la Gleva!!!!
    Ânims campions!!!

    ResponderEliminar
  6. hola de nou des de la gleva!!!

    Amb la laia i l'avi Pere j ens hem mirat les imatges ifotos que penja l'organització a la seva web. A veure si us en tiren alguna o feu alguna animlada per ortir-hi, i us graven.
    Hem vique sou les tercers noies, això ja es podi. jajaja!!!
    Ap siau fins la propera

    ResponderEliminar
  7. Molt bé nanus!moooooolt bona etapa avui!aneu cinquens dels espanyols i crec que primer dels catalans... MOLT BÉ! esteu disfrutant??? si és així endavant amb l'aventura! Salut!!!

    ResponderEliminar
  8. Informo des del Blog, per tothom que els va seguint periòdicament, que s'han trobat sense possibilitat de conectar-se a internet... (només en tenen ús els de la premsa) tot i això van tirant fotos i quan puguin conectar-s'hi, penjaran totes les fotos que no han pogut penjar fins al moment.

    Tot i això, els que n'anem tenint notícies ja anirem penjant comentaris...

    Podeu consultar a la web: www.cape-epic.com que pengen fotos i vídeos diaris de la cursa, així com les classificacions

    ResponderEliminar
  9. Per cert, avui han arribat a la posició 45...i ja porten unes 17h de cursa sobre les cames! realment sou uns cracs!! esteu bufant el clatell dels que pràcticament només es dediquen a això ;)

    ResponderEliminar
  10. OOOOoooooOOOOOoooOOOOoooo Mecagu'm l'internet dels cullons!!! ja els hi vaig dir jo que enviessin cartes cada dia....!!!
    Bueno, dons ja ens ho explicaran quan arrivin.
    I per si ho podeu llegir: MOLTS ÀNIMS, ESTEM TOTS FOTENT-LI COPS DE BIELA AMB VOSALTRES.

    ResponderEliminar
  11. Hola encigalats!!!!

    Sou uns cracks!! Quarta etapa en la línia i dues noves posicions guanyades i mantenint la cinquena posició dels de l'estat espanyol.
    A veure com va demà la contrarellotge de 27km.
    Segur que per aquí ja hi ha algun equip que us vol fitxar!

    Avui per la gleva ha passat la Volta a catalunya, 170 corredors a tota vela que ens han fet pensar més en vosaltres encara.

    Seguiu disfrutant de la cursa i dels paisatges que podem veure pels vídeos que penja l'organització.

    una abraçada i molts ànims per la crono de demà!!!

    ResponderEliminar
  12. Molt bé nanus!
    un cop arribat a l'equador de la cursa i passi el que passi se us ha de felicitar. Tal com molt bé diu la laia porteu 4 dies anant amb gent que pràcticament es dedica únicament a això, i sort que anaveu de passeig ! Bé, suposo que tots comencem a tenir ganes que torneu i que us poguem rebre com uns triomfadors. Que disfruteu molt i fins aviat!!!

    ResponderEliminar