miércoles, 24 de marzo de 2010

NOTICIES FRESQUES DES DE SUD-AFRICA

Molt bon dia a tots/es,
primer de tot agrair-vos a tots el suport que estem reben des de Catalunya. Aixo ens dona anims per continuar millorant cada dia i deixar el pavello ben amunt. Les energies que ens transmeteu son molt importants per nosaltres, sobretot estant tant lluny dels nostres.

Tenim la sensaci'o que cada dia que passa ens estem trobant millor, per una banda perque ens trobem mes forts i per altre perque els demes cada cop tenim la sensacio que estan pitjor.

L'etapa d'ahir de 90 kms va anar de piiiiiiii mare. Va ser el primer dia que vam tenir sensacio de fer una cursa de BTT, ja que va ser un constant puja i baixa, i tothom es cagava a les calces de veure'ns pujar i baixar: Crazy climbing and downhill guys!!!
A falta de 20 kms en Jordi va rajar una mica el pneumatic cosa que ens va fer perdre unes 10 posicions, acabant a la posicio 37. Sino haguessim fet del 30 primers. Pero son coses que poden passar amb 8 dies de cursa anant a fondo. Val mes aixo que no una caiguda.

L'etapa d'avui ens afavoreix a priori, ja que es un pujada i una baixada. Tot i aixo cada cop hem de regular mes les forces, ja que encara ens queden tres etapes dures: dema 123 km, dema passat 90 km i l'ultima de 65 km. Tot i aixo despres de l'etapa de 123 km, la qual sera molt tactica, la de 90 i la de 65 km ho donarem tot.

Atentament els morenos paleta us saluden

P.D. una abrasada a tots i a totes

4 comentarios:

  1. Caraiii!! tàctica d'equip i tot! segur que la vau desinyar ahir fent birres amb els suissos, jejeje...

    ResponderEliminar
  2. Felicitats per la crono morenus!!! 42, és molt bona posició!! i aneu als 46 de la general!!

    Ànims que ja ho teniu!!!!

    ResponderEliminar
  3. Molt bé crazy guys! que vagi molt bé demà i recupereu bé pel tram final que serà molt dur i ja porteu molts quilòmetres a les cames. Endavant!

    ResponderEliminar
  4. Sóu molt ben parits nois!
    ara si que ja ho teniu coll avall.... es nota que us van les etapes canyeres! avui, el dia més dur de tots heu quedat a la posició 39 de la vostra categoria!

    Fantàstic!!!!

    Ara si que ja conto els dies que falten per veure't...

    ànims que ja ho teniu!!!!

    ResponderEliminar